Articole piele naturala

Alaturi de serviciile noastre deja cunoscute pe piata interna (web design, grafica publicitara, tiparituri, etc.) in ultimii ani incercam sa promovam produse de calitate fabricate in Romania, ce pot fi folosite ca produse de promovare a imaginii companiei solicitante. Si anul acesta, venim in intampinarea dumneavoastra, a clientilor si partenerilor nostri, cu noua colectie de Agende din piele pentru anul 2024. Noua colectie de agende din piele va fi disponibila incepand cu 11 septembrie. Urmariti ofertele noastre!

Agendele din piele sunt produse exclusiv in Romania din materiale de o calitate exceptionala ce imbina aspectul premium cu utilul si ergonomia.

NOU! Printare directa pe piele naturala sau sintetica!

Coperta exterioara realizata din piele naturala. Buzunare pentru carduri, carti vizita, sistem de inchidere cu suport metalic si clapa din piele si suport pix. Cusatura decorativa la culoare sau in contrast realizata manual.

SOLICITA OFERTA

Servieta este confectionata din piele naturala. In interior are doua compartimente principale si doua secundare, din care unul inchis cu fermoar, suport instrumente de scris, suport carduri si suport telefon. Maner detasabil pentru purtare pe umar. Materialele si accesoriile sunt produse in Italia.

SOLICITA OFERTA

Mapa din piele naturala, sistem de inchidere cu fermoar.
Dimensiune: 34x25x2 cm. Interior: stanga – 3 compartimente documente si 4 comp. carduri; dreapta: poate fi dotata cu bloc-notes sau mecanism clipboard.

SOLICITA OFERTA