Print & packaging

Secretul unui brand de succes îl reprezinta buna comunicare cu piata. Materialele tiparite trebuie sa atraga atentia si sa convinga prin mesajul, simbolurile si paleta cromatica folosite.
Media Future, prin creativitatea si calitatea designului va ajuta brandul dumneavoastra si se faca inteles si sa-si exprime adevarata personalitate.
Carti de vizita, pliante, volante, brosuri, reviste, cataloage, mape de prezentare, stickere, calendare, postere, ambalaje, agende, agende piele, toate acestea se regasesc in portofoliul nostru in cei 20 ani de activitate. Toate produsele tipografice sunt oferite la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai accesibile preturi.

Creatie si editare grafica, prepress, tiparire, lacuire si plastifiere, legatorie de arta si lux, transportul si livrarea materialelor tiparite sunt servicii oferite clientilor nostri de personal calificat si dedicat.
Pentru oferte personalizate va stam la dispozitie telefonic sau la office@mediafuture.ro sau vanzari@mediafuture.ro

Realizam o gama larga de produse publicitare fie pe tipar offset sau pe digital: pliante, brosuri, cataloage, mape, postere, notes-uri, felicitari, carti de vizita, calendare, samd.

SOLICITA OFERTA

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii de finisare si legatorie de lux. De la colectiile noastre de agende din piele naturala sau sintetic pana la cutiile de lux, toate sunt produse cu cele mai bune materiale de pe piata si cu siguranta, cu maxima implicare din partea noastra.

SOLICITA OFERTA

Avem grija de fisierele si documentele tale. Fiecare fisier este verificat, procesat si corectat inainte de a fi tiparit. Intotdeauna verificam, ajustam culori, fonturi si cautam eventualele erori. Odata verificat, fisierul poate fi trimis la tipar.

SOLICITA OFERTA

In atelierul nostru realizam personalizari prin diverse metode, la cald – timbru sec si folio si gravura laser. Imprimeurile astfel realizate, ofera produselor promotionale o nota eleganta si unicitate.

SOLICITA OFERTA