Materiale promotionale

Materiale promotionale

Ca importator si distribuitor, va propunem o gama larga de materiale promotionale, brelocuri, pixuri, brichete, umbrele, inclusiv produse de lux cum ar fi: instrumente de scris de design, truse placate cu materiale nobile, seturi de birou din lemn exotic, articole din piele naturala (portcarduri din piele, brelocuri din piele, stickuri, agende piele naturala, serviete si genti din piele, portofele din piele, etc.).Toate materialele promotionale se pot personaliza la cerere, serigrafic, tampografic si prin gravura manuala sau laser.

De peste 15 ani producem in atelierul propriu articole din piele naturala (agende din piele, serviete si genti, borsete, portofele, etc) desenate si cusute manual cu metode inovative, unice de prelucrare, coasere, pliere sau prindere.
Nu mai ramane decat sa va alegeti ceea ce va doriti, ceea ce vi se potriveste si sa ne contactezi; sau poate va doriti ceva 100% unic, customizat, cu un design personal, fiti siguri ca va vom onora comanda.

Va stam la dispozitie cu cataloage si mostre de produse. Pentru informatii si comenzi va rugam sa ne contactati la vanzari@mediafuture.ro.