Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos in totalitate. Continuarea utilizarii site-ului se concretizeaza intr-un accept al dvs. fata de termenii si condisiile de mai jos. intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea Media Future si, dupa caz, a altor parti. Folosirea continutului fara acordul Media Future sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirea “Media Future”, sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale Media Future. Ele pot fi utilizate numai cu acordul Media Future si numai in legatura cu produse sau servicii Media Future. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de Media Future doar in scopul comercializarii produselor oferite, de exemplu pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; oferta de produse; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor Media Future si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai; contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace in legatura cu produsele oferite de Media Future sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai Media Future care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs.

Media Future si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, Media Future nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate in site).

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet. Media Future isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.